Bine ati venit la Casa din Plai

O escapadă din tumultul vieții cotidiene, la 1h30min de București sau Brașov, într-o zona de deal din Prahova – Provița de Sus - ce își așteaptă exploratorii, Casa din Plai este refugiul perfect pentru zilele libere, de reîncărcare a bateriilor.

Oaspeții noștri au la dispoziție 4 camere duble, fiecare diferită în felul său, dar asemănătoare ca și confort și curățenie. Și știm că nici vouă nu vă place să stați prea mult în cameră, așa că ne-am gândit la multe facilitați si experiențe pentru toate gusturile și vârstele: de la un joc de biliard în camera noastră cu jocuri sau explorarea cerului înstelat cu un telescop profesional, până la un picnic în natura virgină din jurul Proviței, unde puteți ajunge cu bicicletele noastre.

Oficial pensiune agroturistică de 3 margarete, Casa din Plai vă va uimi prin decorul său – combinație unica intre stilul conacelor boierești si modernism. Atenția la detalii si la confortul oaspeților se vede in fiecare colt al pensiunii noastre. Așa cum spunea un oaspete, Casa din Plai este „o căsuță montană de epocă, cu elemente moderne de conac”.

Vă așteptăm!

Unde ne gasesti

Suntem aproape

Comuna Provița de Sus, sat Plaiu, 355, Prahova. La 100 km de București, la 10 km de Câmpina. Ne găsiți pe Google Maps si Waze.

Au scris despre noi

thegentlemansjournal.ro - Casa din Plai, Oaza de liniste

The Gentleman’s Journal a avut plăcerea de a discuta cu un cuplu de antreprenori care au inaugurat anul acesta un proiect realizat cu fonduri europene în Proviţa de Sus – Casa din Plai. Andrei şi Simona reprezintă un cuplu model aş putea spune, căci într-un moment critic al emigrărilor românilor peste hotare, ei au hotărât să pornească un business în ţara lor, în ţara noastră, primând asupra principiilor care ne împing înainte...

calatorinbascheti.ro -
Top 10 pensiuni de poveste, aproape de București, pentru o evadare de weekend

Sunt momente când simțim că orașul agitat ne sufocă. Pierdem ore bune în trafic, zi de zi, ne luptăm să ajungem la muncă și să ne întoarcem de la muncă. Zilele par, uneori, repetitive și contracronometru. Te simți captiv într-un cerc fără scăpare și abia aștepți să vină weekendul să evadezi undeva...

businessmagazin.ro - Afacerea casa din copilărie. Un nou tip de turism se dezvoltă în Romania
O casă de vacanţă folosită prea rar a fost punctul de plecare pentru Casa din Plai, agropensiunea turistică pe care economistul Andrei Blidar din Bucureşti, în vârstă de 37 de ani, a deschis-o publicului în 2019….

Interviu Kanal D - Casa de la țară - un business de familie, interviu realizat de Kanal D despre Casa din Plai.

Casa din Plai a fost cofinantata din fonduri europene