O oază de relaxare aproape de traseul Via Soarelui

Provița de Sus, un pitoresc sat din județul Prahova, devine o destinație din ce în ce mai atrăgătoare pentru iubitorii de cicloturism și drumeții, datorită deschiderii tronsonului Via Soarelui. În inima acestei frumoase zone, se află Pensiunea Casa din Plai, un loc deosebit ce oferă turiștilor un refugiu liniștit și confortabil în mijlocul naturii.

Pensiunea Casa din Plai este situată în apropierea traseului Via Soarelui, la doar câțiva kilometri distanță de drumul care va lega județele Buzău și Prahova. Aceasta se bucură de o poziție privilegiată, oferind turiștilor oportunitatea de a se relaxa într-un cadru natural deosebit, în timp ce se bucură de frumusețea peisajului rural și a dealurilor acoperite de viță de vie.

Cu o capacitate de cazare confortabilă, Pensiunea Casa din Plai își întâmpină oaspeții cu ospitalitate și servicii de calitate. Camerele sunt amenajate cu gust și atenție la detalii, oferind o atmosferă primitoare și relaxantă. Fiecare cameră dispune de facilități moderne, asigurând confortul necesar pentru o ședere plăcută.

Pentru cei pasionați de cicloturism, Pensiunea Casa din Plai pune la dispoziție biciclete pentru închiriere, astfel încât oaspeții să poată explora în voie traseul Via Soarelui. Este o ocazie unică de a admira peisajele pitorești, dealurile acoperite de viță de vie și satele tradiționale din zona podgoriei Dealu Mare. Drumul este potrivit atât pentru cicloturiști experimentați, cât și pentru cei care vor să petreacă câteva ore în mijlocul naturii, bucurându-se de aerul proaspăt și de frumusețea peisajului.

Pensiunea Casa din Plai nu oferă doar cazare confortabilă, ci și o gamă variată de facilități și activități pentru a satisface nevoile și dorințele oaspeților. Există și posibilitatea de a organiza evenimente speciale sau team-building-uri într-un cadru pitoresc și liniștit.

Pensiunea Casa din Plai și apropierea sa de traseul Via Soarelui reprezintă o combinație perfectă pentru cei care doresc să petreacă câteva zile în mijlocul naturii, să exploreze peisajele rurale și să se bucure de frumusețea și liniștea acestui colț de paradis. Fie că sunteți pasionați de cicloturism, drumeții sau căutați pur și simplu o evadare din agitația orașului, pensiunea noastră vă așteaptă cu brațele deschise, oferindu-vă o experiență de neuitat în Provița de Sus.